Казват, че модата се връща и ето че тази пролет се случва точно това!

Модни ще са дамските дрехи, които майка ви е носила през 90 – те, затова…

Направете „бърза инспекция” на гардероба ѝ и ако откриете облекла и аксесоари от 90 – те, можете да сте напълно спокойни, че сте готови да посрещнете пролетта.

За какво да се оглеждате, подготвяйки се за новия моден сезон 

Нещо в милитъри стил

Този стил така и не изгуби популярността си през годините, но за разлика от преди, тази пролет дизайнери като Макс Мара, Валентино, Франческо Скогнягилио залагат на съвсем простия, изчистен милитъри стил, който признаваме си е много секси. Изключително модни ще са полите с висока талия в маскировъчни цветове, панталоните и ризите, точно като на военните и пилотските якета (като това на Том Круз от „Топ Гън”).

Панталони и дънки с висока талия

Помните ли, че доскоро се смеехте на снимките на мама, на които е облечена в дънки с висока талия? Е, сега е добре да ѝ се извините и да я попитате дали не пази някой чифт, защото тази пролет тъкмо онези „толкова смешни панталони” ще са много актуални. Ако не откривате в скрина на мама такива, можете да разгледате предложенията на онлайн магазин eDrehi.com, докато още имате време.

За малко да забравим! Носете панталоните с кубинки или маратонки и ги комбинирайте с размъкнат пуловер или с риза.

Плетени поли и рокли

Ако баба ви умее да плете, идете ѝ на гости и я помолете да се захваща с плетене отново. Защото тази пролет, плетивото в дамските облекла ще е отново много актуално. Ако баба ви може да плете на една кука ще е идеално, тъй като тъкмо роклите и полите плетени на една кука ще са много модерни, но ако не може – и с обикновено плетиво пак ще сте много секси.

Мини поли

Ако имате такава пола – супер. А ако тя е в шотландско каре ще е направо върха! Комбинирайте полата с пуловер, завършете визията си с кубинки и сте готови за училище или за парти.

Пуловери

Да, и огромните, меки и удобни пуловери от 90 – те са отново на мода. За да откриете подобна дреха у дома, най-вероятно ще се наложи да надникнете в гардероба на тате, но ако той не пази подобни дрехи, можете да откриете прекрасни дамски пуловери на страниците на http://edrehi.com/.

Модни цветове за пролет 2018

Ултравиолетовото си остава цветът на пролет/лято 2018, но ако не ви допада, други модни цветове ще са слънчогледово жълтото, доматено червеното, пастелно зеленото, бледо виолетовото.