Гаражът е място, където всеки собственик на автомобил съхранява колата си. Там тя е защитена от всякакви атмосферни колебания и наред с това в гаража се събира целият арсенал инструменти и аксесоари за кола. Ето, защо това място трябва да е подредено и чисто.

За всеки собственик на автомобили, гаражът е и едно от най-добрите места за съхраняване на резервни части и по правило стари боклуци от апартамента, които се натрупват с годините.
Металният гараж има неоспоримо предимство – възможността за периодично разчистване. Ако е необходимо това, то се извършва в рамките на няколко часа, но само при условие, че се наемат опитни специалисти.

Ако сте закупили гараж и по някаква причина трябва да трансформирате с къртачни работи за прекарване на ВиК или ел. инсталация е добре да наемете фирма.
Такава разглобява, кърти, буши и реформира всякакви гаражи и други големи конструкции. В същото време, благодарение на използването на съвременни инструменти и специално оборудване, всеки елемент може лесно да бъде променен. Демонтаж и къртене се извършват от специалисти, които имат дългогодишен опит в къртене на всякакви бетонови, тухлени и панелни конструкции.

Къртене и извозване на гараж

През годините на експлоатация гаражът, подобно на много други изделия, става неизползваем. По стените и тавана често се образува корозия, появяват се дупки, покривът започва да тече и в крайна сметка съхранението на колата на такова място става опасно.
С течение на времето гаражът се превръща в огромна купчина стар руина и подобно на скрап, отнема полезно място. Ако срещнете такъв проблем, вземете нещата в свои ръце и трансформирайте мястото за колата в ново такова.

При всеки случай, след къртене на гаража и из основи ще са нужни стабилни машини и техника, които да натоварят камарите струпани строителни отпадъци и да извозят на регламентирани за целта места.
Необходим е и специализиран транспорт, за да бъдат премахнати всички боклуци, в самия него в продължение на много години. В най-кратки срокове обектът ще бъде почистен и подготвен за монтаж или евентуално трансформиран в нов гараж.


Гаранция за цялата работа, свързана с разглобяването и транспортирането на гаража до новото място, ще бъде извършена точно и качествено, само чрез компетентните услуги на познавачи.
Изберете фирма кърти, чисти извозва, която има подход към клиентите и най-атрактивните условия за сътрудничество в София и страната, както и близките градове. Може да се уверите в това, като поръчате услуги и по телефона.

Кога се извършва къртене и извозване на боклуци от гараж

В удобно време и всеки ден от седмицата, бързо и ефективно може да транспортирате всичко от своя стар гараж до ново място. След това може да се заемете с ремонтната работа и поправки в самата конструкция или цялостно къртене на постройката. Всички услуги по строителство с къртене и разбиване на стени, прокопаване на канали или други реформи, подобно на дома може да заявите във фирма. Кърти чисти извозва предлага комплексни услуги, свързани и с изнасяне на всички строителни елементи от мястото на обекта по разрушаване. Почистване на терените, също е включена опция.

Не се колебайте, когато и на вас се налагат подобни дейности, независимо дали става дума за гараж, пристройки към къщи и части от апартамент.