Трудно е да си представим ежедневието на един съвременен човек без най-популярните джаджи, които значително улесняват живота ни и го правят по-разнообразен. Всеки собственик на мобилен телефон го използва поне няколко пъти на ден. И за да направим използването на устройството значително по-удобно, производителите измислиха много интересни аксесоари, които да разширят още повече възможностите на потребителя. Нека сега хвърлим поглед на най-популярните аксесоари за телефони.

Външни батерии

От доста време на световния пазар могат да се намерят различни модели външни батерии. Представляват малко устройство, с което може да зареждате мобилния си телефон, когато сте далеч от вкъщи. Такъв аксесоар е много полезен по време на учене, работа или просто почивка извън дома. Мощността на външната батерия може да бъде различна. Експертите препоръчват да заложите на някой модел от средна ценова категория, защото качеството и времето на зареждането зависи от това.

Магнитен кабел

На пръв поглед това е обикновен кабел за презареждане на мобилна джаджа. Тя се различава от конвенционалните кабели по това, че конекторът е отделен от USB с помощта на два вградени магнита в кабела и конектора. Този аксесоар е много удобен и полезен. В крайна сметка, основното му предимство е, че при поставяне на зареждащата част в телефона, потребителят вече няма да се страхува от счупване на конектора. Има голямо разнообразие от магнитни кабели, включително и с подсветка.

Безжични слушалки

Модата за обикновените слушалки отдавна отмина. Съвсем естествено е, че тези аксесоари за телефони бяха заменени от безжичните модели, които не зависят директно от смартфона и работят с Bluetooth. Изключително удобни, bluetooth слушалките са вече истински голям хит.

Водоустойчив кейс

Обикновено е изработен от прозрачен PVC материал, който не позволява на влагата да преминава през него и да повреди устройството ви. Тези калъфи се предлагат в един универсален размер, така че могат да бъдат използвани за всеки смартфон.